Petua Mengetatkan Faraj

Cara Mengetatkan Faraj Untuk Kebahagiaan Rumahtangga

Hubungan seks antara suami isteri adalah salah satu faktor yang memberi
Kebahagiaan dalam rumahtangga.Keupayaan suami dan isteri untuk memberikan kepuasan seks kepada pasangan masing-masing amat penting. Keupayaan ini berkait rapat dengan kondisi alat kelamin.

Faraj atau Vagina yang ketat dapat memberikan lebih kepuasan bukan sahaja kepada suami tetapi isteri itu sendiri. Bagaimana untuk mendapatkan vagina atau faraj yang ketat, terutamanya untuk wanita yang telah melahirkan anak? Di bawah ada beberapa petua yang boleh anda ikut.Manjakani

Rebus 3 biji buah manjakani dengan 2 cawan air sampai mendidih dan airnya bertukar menjadi coklat pekat. Gunakan air itu untuk mencuci bahagian faraj. Amalkan setiap hari.
Ambil sebiji buah manjakani. Masukkan kedalam nasi yang sedang mendidih, bila nasi telah kering, ambil buah manjakani tersebut dan potong kecil-kecil semasa masih lembut dan makan bersama nasih yang masih panas. Amalkan selalu.

Rebus buah manjakani. Air rebusannya diminum.Bukan sahaja elok untuk mengetatkan faraj, tetapi juga elok untuk melangsingkan badan dan untuk awet muda.


Latihan Kemutan Faraj.

Amalkan membuat latihan kemutan faraj setiap pagi. Caranya dengan kemut faraj anda seolah-olah anda sedang menahan kencing selama 7 saat. Lakukan selama 20 kali setiap hari.


Khasiat daun Inai, Pegaga, Daun Limau Purut dan Pinang Muda

Pinang muda ditumbuk untuk mendapatkan airnya yang pekat. Ambil daun inai, pegaga dan daun limau purut secukupnya dan ditumbuk serta diperah untuk dapatkan air yang pekat. Campur kedua-dua jenis air ini. Ambil cotton bud dan celupkan ke dalam air ini. Celupkan cotton bud ini ke dalam faraj. Amalkan setiap hari semasa mandi petang sehingga faraj terasa benar-benar ketat.


4. Boleh gunakan Serum Pengetat Faraj Vgrip. Hasilnya dalam masa 5 minit. Salah satu bahan didalamnya adalah Manjakani. Ia selamat dan berkesan.Diharap dengan petua ini dapat mengubah hidup anda sekeluarga. Kebahagian rumahtangga sangat perlu dititikberatkan agar kekal bahagian hingga ke anak cucu. Faraj yang longgar sangat menganggu dalam hubungan suami isteri. Dengan adanya faraj yang ketat, ia akan mengeratkan lagi hubungan suami isteri dan mengekalkan kebahagian rumahtangga.

lambat pancut, tahan lama & lambat keluar air mani
0 Komentar untuk "Petua Mengetatkan Faraj"

Back To Top