Monday, 14 November 2011

Gambar Nabila Huda Bogel Jadi Kontroversi


Entah benar entah tidak!..adakah betul gambar ini milik nabila huda?.ataupun ianya sekadar di buat-buat oleh orang yang tidak bertanggungjawab ataupun kebetulan pelanduk dua serupa!..hehe..tapi bagi saya lah..gambar nabila huda ini mengikut firasat saya gambar-gambar ini adalah miliknya.sebab kalau di teliti gambar ini tiada macam di edit atupun sebaliknya cuma kemungkinan itu adalah seorang wanita yang sama paras rupa dengan si nabila huda ini.

Konterversi ini telah tersebar luas di merata media dan terutama di laman sembang iaitu facebook di mana hampir kesemua update dan komen yang saya dapati adalah pasal gambar nabila huda bogel berbikini di pulau tiomansahaja.memang bukan mudah untuk nabila hadapi semua ini apatah lagi untuk membersihkan semula namanya sebagai artis tempatan.amy search pun ada mengatakan yang katanya dia harap anaknya itu(nabila) akan dapat menanggung semua risiko dari perpuatannya itu sendiri dan seterusnya membersihkan namanya kembali..amm..cerita kalau di teruskan memang tak habis so apa kata korang sendiri yang teliti betul-betul apakah gambar ini gambar nabila huda?...


































p/s Apa pendapat anda?.../:)

sumber : mediamalaya.com

2 comments:

  1. Replies
    1. [#]PORN|10 jenis Gambar Bogel Cerita Lucah Teruk
      [#]PORN|Pelakon filem lucah teruk dibelasah teman lelaki
      [#]PORN|cerita lucah teruk janda melayu dengan pakistan jual karpet

      [#]PORN|kisah sex: CERITA LUCAH GURU BERTUDUNG
      [#]PORN|melayu luncah video
      [#]PORN|lucah awek bertudung

      [#]PORN|Cerita Sex Melayu | Cerita Lucah Melayu
      [#]PORN|awek bertudung telanjang
      [#]PORN|Aksi Bogel dan Kontroversi Pelajar UMP


      [#]PORN:pepek luncah awek
      [#]PORN:luncah video terbaru
      [#]PORN:gambar gambar luncah

      [#]PORN:cerita rogol awek bertudung
      [#]PORN:video rogol awek
      [#]PORN:awek di rogol jejaka
      [#]PORN:rogol awek melayu

      [#]PORN|11 Gambar Awek Kelantan Yang Comel
      [#]PORN|Awek Jutawan Malaysia Paling Cantik Bogel
      [#]PORN|Video bogel awek arab dance



      [#]PORN|Awek kampung mandi bogel
      [#]PORN|Foto awek malay bogel - Camcon Oil
      [#]PORN|AWEK BOGEL MELAYU: gambar bogel tasya
      [#]PORN|(45) (Video) Awek separuh bogel nikmati Cadbury


      [#]PORN|Awek Tipu Ibu Beli Buku Teks Full Video
      [#]PORN|gambar awek bogel bersetebuh dalam stesen minyak tersebar
      [#]PORN|Seri Bogel Tudung Melayu Jahil
      [#]PORN|spy cam awek bogel

      [#]PORN|gambar awek bogel dengan teman lelaki di dalam tandas
      [#]PORN|awek bogel sangap batang
      [#]PORN|Lucunya Malam Pertama

      [#]PORN|Awek Berjerawat Bogel
      [#]PORN|Koleksi awek-awek Jepun berpakaian Meleleh Air Liur
      [#]PORN|Gambar Awek Jepun Bogel
      [#]PORN|awek cun mandi bogel di air terjun

      [#]PORN|gadis melayu lucah bogel tetek seksi tudung
      [#]PORN|Awek Putih Gebu Separa Bogel Atas Katil
      [#]PORN|Malay Girls and Malay Sex

      [#]PORN|DOWNLOAD MOVIES 18+
      [#]PORN|melayu luncah video
      [#]PORN|lucah awek bertudung































































































































































































































































































































































      Delete