Monday, 14 November 2011

Gambar Nabila Huda Bogel Jadi Kontroversi


Entah benar entah tidak!..adakah betul gambar ini milik nabila huda?.ataupun ianya sekadar di buat-buat oleh orang yang tidak bertanggungjawab ataupun kebetulan pelanduk dua serupa!..hehe..tapi bagi saya lah..gambar nabila huda ini mengikut firasat saya gambar-gambar ini adalah miliknya.sebab kalau di teliti gambar ini tiada macam di edit atupun sebaliknya cuma kemungkinan itu adalah seorang wanita yang sama paras rupa dengan si nabila huda ini.

Konterversi ini telah tersebar luas di merata media dan terutama di laman sembang iaitu facebook di mana hampir kesemua update dan komen yang saya dapati adalah pasal gambar nabila huda bogel berbikini di pulau tiomansahaja.memang bukan mudah untuk nabila hadapi semua ini apatah lagi untuk membersihkan semula namanya sebagai artis tempatan.amy search pun ada mengatakan yang katanya dia harap anaknya itu(nabila) akan dapat menanggung semua risiko dari perpuatannya itu sendiri dan seterusnya membersihkan namanya kembali..amm..cerita kalau di teruskan memang tak habis so apa kata korang sendiri yang teliti betul-betul apakah gambar ini gambar nabila huda?...


































p/s Apa pendapat anda?.../:)

sumber : mediamalaya.com

No comments:

Post a Comment