5 Tradisi Seks Pelik Yang Masih Ada di Dunia

Bak kata orang, lain padang lain lah belalang. Kali ini kita lihat bagaimana lainnya sesebuah masyarakat yang mengamalkan tradisi lama yang mungkin tak dapat diterima oleh norma-norma hidup sesetengah masyarakat lainnya.
Berikut dibawah merupakan tradisi seks pelik yang masih lagi diamalkan oleh negara seperti dibawah :
Indonesia

Mungkin kedengaran agak pelik namun masyarakat di sebuah pedalaman Indonesia melakukan hubungan kelamin dengan cara tidak bergerak dan dalam keadaan senyap. Benar-benar pelik!


Papua New Guinea

Masyarakat pedalaman Papua pula melakukan hubungan kelamin di dalam hutan. Si suami akan meletakkan dua anak panah dalam keadaan bersilang sebagai amaran kepada orang lain agar tidak mendekati tempat mereka melakukan hubungan kelamin. Jika ingkar, alamatnya kena panahlah orang yang degil itu.


Lebanon

Terdapat satu peraturan Lebanon yang memang pelik dan gila. Seseorang boleh dibenarkan mengadakan hubungan seksual dengan binatang yang berlawanan jantina. Maknanya lelaki boleh melakukan hubungan seksual dengan haiwan betina. Jika lelaki tersebut melakukan hubungan dengan haiwan yang sama jantina, alamatnya hukuman matilah yang sedang menanti.


Hong Kong

Di Hong Kong, isteri yang membunuh suami atas alasan suaminya curang tidak akan dihukum penjara. Ini kerana undang-undang Hong Kong membenarkan wanita membunuh suaminya dengan tangan kosong atau tanpa menggunakan sebarang senjata. Si isteri juga boleh membunuh kekasih suaminya dengan cara apa pun sama ada dengan atau tanpa menggunakan senjata.


Jepun

Ada satu kebiasaan pelik berlaku di institusi pengajian tinggi Jepun di mana pelajar senior dibenarkan memperkosa pelajar junior secara beramai-ramai. Bukan itu sahaja, pelajar baru akan disuruh berlari sekeliling kampus tanpa seurat benang.


Papua New Guinew

Sangat-sangat pelik, tradisi mengasingkan lelaki dan wanita seawal umur 7 tahun. Puak Sambian ini menindik budak lelaki, selain melukakan hidung dan bahagian akhir yang tak masuk akal adalah meminum air mani daripada pahlawan terhebat mereka. Pun Boleh!


lambat pancut, tahan lama & lambat keluar air mani
Tag : seks
0 Komentar untuk "5 Tradisi Seks Pelik Yang Masih Ada di Dunia "

Back To Top