Gambar Seksi Nur Amalina Che Bakri Pelajar Cemerlang SPM 2005

nur amalina che bakri 5 (Gambar) Nur Amalina Che Bakri Berpakaian Seksi & Sosial?


Bagi kami kalau individu tersebut bernama Ali Bin Abu (bukan nama sebenar) ataupun artis Malaysia, kami tidak ambil pusing sangat. Tetapi jika namanya Nur Amalina Che Bakri satu nama yang pernah menggemparkan negara satu ketika dahulu di mana beliau berjaya memperolehi 17 A1 semasa keputusan SPM 2004, bagi kami ia harus diberikan perhatian.

Sehinggakan selepas itu, “fenomena Nur Amalina” terus-menerus menyelubungi kalangan adik-adik kita yang bakal menduduki peperiksaan SPM setiap tahun. Kalau ditanya kepada mereka, ramai yang akan menjawab :
  • Saya nak jadi macam akak Nur Amalina
  • Saya nak berjaya macam akak Nur Amalina
nur amalina che bakri1 (Gambar) Nur Amalina Che Bakri Berpakaian Seksi & Sosial?

Sampai begitu sekali. Lagi satu, kalau gambar Nur Amalina Che Bakri berpakaian tidak senonoh daripada mula, kami kurang ambil pusing. Tetapi berlainan apa yang kita lihat sekarang ini. Mungkin inilah yang dinamakan kejutan budaya?

Isu pelajar-pelajar yang berjaya terbang ke negara orang untuk menuntut ilmu ke peringkat yang lebih tinggi setiap tahun, bagi kami tidak boleh dipandang ringan. Sejarah sudah membuktikan daripada kalangan ini ramai yang akhirnya :
  • Positifnya : Pulang semula ke Malaysia dan terus menabur bakti kepada negara (cemerlang daripada segi ilmu & sahsiahnya) atau……
  • Negatifnya : Hanyut bersama-sama dengan kebebasan yang mula “mereka” perolehi sejak berada di negara orang.(Ini yang kita patut elakkan)

Gambar Nur Amalina Che Bakri : Akaun Facebook Amalina Telah Ditutup


nur amalina che bakri 2 (Gambar) Nur Amalina Che Bakri Berpakaian Seksi & Sosial?
nur amalina che bakri 3 (Gambar) Nur Amalina Che Bakri Berpakaian Seksi & Sosial?
nur amalina che bakri 4 (Gambar) Nur Amalina Che Bakri Berpakaian Seksi & Sosial?


Sumber : Berita Semasa


0 Komentar untuk "Gambar Seksi Nur Amalina Che Bakri Pelajar Cemerlang SPM 2005"

Back To Top